Prečo nakupovať na 7tin.sk

Zhrnuli sme pre Vás niekoľko dôvodov, prečo by ste mali nakúpiť práve u nás. My totiž vieme, že každému človeku záleží na kvalite, osobnom prístupe a rýchlom dodaní, avšak my dokážeme ponúknuť ešte viac. 

Značkový tovar za diskontné ceny

V našom obchode nájdete rôzne značky kvalitných doplnkov, autokozmetiky a ďalších výrobkov. Naším krédom je poskytnúť zákazníkom kvalitný tovar za výborné ceny, a preto máme naše ceny nastavené v prospech zákazníka. Vďaka tomu sme na mnohých produktoch dlhodobo najvýhodnejší e-shop na porovnávači Heuréka. 

Doprava zadarmo

Aktuálne možnosti dopravy zadarmo si môžete pozrieť TU

Sme distribútorom niekoľkých značiek 

Výhodnú cenu a rýchle dodanie môžeme garantovať aj vďaka tomu, že pre mnohé značky sme certifikovaným slovenským distribútorom. Na našom e-shope teda nemusíte platiť priekupníkom. Výhoda je aj v rýchlosti vybavenia prípadných reklamácíí a špecifických objednávok. 

Sú to značky: SMELLY OWL, 7TIN, FOLK PERFUME FRESHBAG, GLAMOUR PERFUME, NEGOTTI a VENOL.

Široký výber z automobilového sortimentu

Snažíme sa, aby ste mali čo najkomplexnejší výber autodoplnkov a motodoplnkov na jednom mieste. Patríme medzi tie najkomplexnejšie e-shopy, kde nájdete všetko, čo potrebujete od povinnej výbavy až po sady na úpravu laku.
V prípade, že niečo nedokážete nájsť, neváhajte sa nás opýtať! 

Možnosť výberu podľa typu auta

Zabudnite na zdĺhavé zisťovanie typového značenia. Na našej stránke je možné vybrať si aj na základe značky Vášho auta. V kategórii stierače dokonca nájdete aj veľmi netradičné značky.

Online chat - radi Vám poradíme

V prípade, že sa cítite stratený alebo si neviete poradiť, určite kontaktujte našu podporu. Môžete tak urobiť emailom - 7tin@7tin.sk, telefonicky - +421905244478 alebo cez chat, ktorý máme na stránke.
V prípade, že je chat offline, odpovedať Vám budeme hneď, ako bude niektorý z našich operátorov dostupný.

Certifikát Dôveryhodná firma 

Naša firma získala certifikát Dôveryhodná firma 2019. Tento certifikát máme preto, že sa na internete nenašli žiadne negatívne recenzie na našu firmu a pravidelne sa snažíme našim zákazníkom prinášať kvalitu za férovú cenu. V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kontaktovať, prípade osobne zájsť na našu prevádzku na Krosnianskej 89 v Košiciach.

SME ONLINE

Sme naozaj online. Tovar, ktorý ponúkame, máme vždy priamo na sklade. Vďaka neustále pracujúcemu online tímu a veľkým zásobám sa mnohokrát podarí dodať tovar k Vám domov už aj na ďalší deň, hneď po objednaní.

oSOBNÝ ODBER

Radi si tovar pred zakúpením osobne pozriete? Neváhajte nás navštíviť v našej kamennej predajni na Krosnianskej 89 v Košiciach. Aktuálne otváracie hodiny nájdete TU.

OVERENÝ OBCHOD

Vďaka Vám, zákazníkom, ktorí si náš obchod obľúbili, sme od porovnávača cien heureka.sk získali ZLATÝ certifikát OVERENÉ ZÁKAZNÍKMI. Informácie o tomto certifikáte si môžete pozrieť TU.

Prečítajte si aj recenzie overených zákazníkov, ktorí u nás už nakúpili.