• 1 z 2
 

Yato UV LED svetlo + okuliare YT-08581

Neohodnotené
 

UV svetlo je v tomto prípade prioritne určené na detekciu netesností klimatizačných systémov nákladných alebo osobných automobilov, čo nebude v prípade 51 LED UV diód žiadny problém. 

Dostupnosť Momentálne nedostupné
€15,44
€12,87 bez DPH
Značka Yato
Kategória Náradie a príslušenstvo
Položka bola vypredaná...
 

51 LED UV diód vyžaruje silný lúč žiarenia s presne zvolenou vlnovou dĺžkou (395 nm), vďaka čomu je napríklad pri kontrole klimatizačných rúr s priloženými okuliarmi perfektne vidieť miesto, odkiaľ uniká kvapalina. 

Okuliare samozrejme spĺňajú požiadavky Európskej smernice o osobných ochranných pomôckach. 

Súčasťou balenia je teda batéria so spomínanými LED UV diódami, ochranné okuliare a hliníkové puzdro. Batéria ešte disponuje praktickým lankom, takže sa dá aj kdekoľvek zavesiť. 

Batéria sa napája tromi 1,5 V AA batériami, ktoré nie sú súčasťou balenia, no k tejto batérii Vám ich pribalíme ako darček.

Okrem detekcie netesnosti klimatizačných systémov je jej využitie možné aj napríklad na vyhľadávanie jantáru, testovanie bankoviek, detekciu rôznych zaschnutých škvŕn a podobne. 

Podobné produkty

     
  • 96c526f38441db8a5aa9cfb4abd8526e 7302
    Vorel UV LED svetlo + okuliare VO-82756
    Momentálne nedostupné
    UV svetlo je v tomto prípade prioritne určené na detekciu netesností klimatizačných systémov nákladných alebo osobných automobilov, čo nebude v prípade 21 LED UV diód žiadny...

    €8,85
Hmotnosť 0.4 kg
Podkategória Ostatné

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: